top of page

Book
fotosession /


Før I booker en tid, er det en god idé at vi får talt om, hvad I ønsker og forventer. I kan kontakte mig på mail hallo@edytasorensen.dk eller ringe på +45 22 64 34 03. Når vi har fundet frem til, hvad I vil have, booker vi en tid. Der betales 500 kr i depositum ved booking.  

1 -2 uger efter session har jeg udvalgt og efterbehandlet de allerbedste fotos. Vi laver en aftale om, hvornår I kommer til studiet og ser billederne igennem, og ved denne lejlighed vælger I de billeder, I ønsker. Levering på produkter variere fra 3 dage til 5 uger. 

Familieportræt, børnefotografering eller babyfotografering 
Mit studie er børnevenligt med loftmonterede lamper så børnene kan bevæge sig frit. Her er rent, roligt og lunt, så selv helt små børn kan slappe af. Vi har bamser, balloner, hårspænder, kurve, tæpper og kasser, som vi kan bruge på billederne. Men hvis I har en yndlingsbamse, et nussetæppe eller verdens bedste legetøjsbil, så tag den endelig med.

Formiddagsfrisk
Små børn får den bedste oplevelse, hvis de er udhvilede og mætte, når vi skal fotograferes. Formiddagen er det bedste tidspunkt. For at få et afslappet, naturligt barn i studiet, er det vigtigt, at barnet ikke føler noget forventningspres. Fortæl barnet, at I skal besøge en sød dame, som skal tage nogle billeder. Sig ikke at barnet skal være artigt, huske at smile eller holde fingeren ude af næsen. Det skal være sjovt for barnet – så får vi det bedste resultat. Hvis der er særlige forhold i jeres familie – handicap, ekstrem generthed, autisme el.lign. – vil jeg gerne høre om det på forhånd, så jeg kan tage bedst muligt hensyn.

Tøjet
Vælg noget enkelt, klassisk tøj
 – Less is more. Hvis I er flere, der skal fotograferes, så prøv at matche tøjet til hinanden i farver og stil. Vælg tøj, I har det godt i. Undgå dog tøj med tekst, logo eller mange mønstre på. Medbring gerne kasketter, tørklæder, briller, veste, bælte, hårspænder, seler og andet tilbehør. Det kan give billedet et ekstra pift. Børnefødder er skønne, og ofte vil jeg bede børnene være barfodede, så husk at klippe deres negle. Hvis du selv går op i neglepleje, kan du også lige pleje dine negle inden vores fotosession, hvis du fx skal holde din baby på et foto.

Ro på
Pak tasken med tøj og tilbehør dagen før, så I ikke stresser på selve dagen for jeres fotosession. Det er vigtigt, at I kommer afslappede og i god tid, så alle får en god oplevelse.

Adresse og åbningstid

Jernbane Allé 95, 2720 Vanløse

Tirsdag-Fredag: 10 - 17

Lørdag: 10 -14

Åbningstider kan variere, ring derfor inden du kommer forbi.

Bestil en tid

bottom of page