top of page
Søg

Fotografen hos fotografenJeg har selv prøvet at være foran kameraet – og jeg kan ærligt sige, at selv en fotograf kan være nervøs for at skulle fotograferes! Alle de tanker inden… bliver det akavet? Kan jeg slappe af? Kan jeg lade være med at blande mig? Hvordan ser JEG ud på billeder?


Det kan være rigtig svært at tage gode billeder af hele familien. Derfor valgte jeg en kollega, der har en stil, som jeg kan lide. Hun tog nogle fantastiske billeder af os ude i naturen. Da jeg så dem blev jeg overrasket over, at jeg var blevet så tyk. Og så så gammel ud. Men hold op, hvor er det nogle gode billeder. Jeg er virkelig glad for dem.


Jeg kan godt ærgre mig over, at vi ikke fik bestilt fotografen tidligere, da børnene var små. De billeder ville også have været vidunderlige at kigge på nu. Tiden går så hurtigt. Nu har jeg store børn, der snart ikke engang bor hjemme længere. Så nu er jeg bare glad for, at vi fik det gjort. Og jeg bliver helt sikkert endnu mere glad for dem om 10-20 år.


105 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page