top of page
Søg

Studie eller location?Der er stor forskel på, om du vælger, at dine billeder skal tages i studiet eller på en bestemt location. Begge dele kan noget særligt på hver deres vidt forskellige måde.


I studiet…

… får billederne en meget enkel og minimalistisk stil. Jeg bruger meget få rekvisitter og fokuserer på udtrykket i ansigtet og på relationen mellem personerne. Børnene er altid velkomne til at have yndlingsbamsen med, som gør dem trygge, eller som er hyggelig at have med på billedet. I skal ikke ’klæde jer ud’. Tag afdæmpet tøj på uden tryk, pynt og kraftige farver. Hele pointen er, at billederne skal vise jer, som I er. Det er dét, man gerne vil se tilbage på og huske.


På location…

… bliver billederne mere aktive. De kan i højere grad fortælle en historie, fordi de kan tages på et bestemt sted, som betyder noget særligt for jer. Jeg kommer også gerne med forslag til flotte locations.


Når jeg tager billeder on location, instruerer jeg mindst muligt. I stedet følger jeg barnet/familien og fanger den gode situation og det særlige udtryk. Udendørs fotosessioner er gode til aktive børn, store familier og naturmennesker. Og til jer, der vil have billeder, som ikke er opstillede.


Jeg tager billeder on location hele året – hver årstid har sin charme, og vi tilpasser bare tøjet og tiden på dagen til vejret og lyset.


45 visninger

Seneste blogindlæg

Se alle

Comentarios


bottom of page